MOUZ chtěli ve čtvrtfinále ukázat dominanci nad G2, potvrdil torzsi
i Zdroj: https://photos.eslgaming.com/PRESS-GALLERY-ESL-Pro-League-Season-18-/i-VJTvkGm/A
Esport CS 2 Článek MOUZ chtěli ve čtvrtfinále ukázat dominanci nad G2, potvrdil torzsi

MOUZ chtěli ve čtvrtfinále ukázat dominanci nad G2, potvrdil torzsi

Pavla Doušová

Pavla Doušová

10. 5. 2024 13:39

MOUZ, vítězové ESL Pro League Season 18, jsou na cestě za druhou konsekutivní trofejí a Ádám "torzsi" Torzsás se nechal vyzpovídat hltv.org. Co prohlásil o jejich cestě na EPL Season 19 a co podle něj tým čeká?

Reklama

ESL Pro League Season 18 byl triumf mladičké sestavy MOUZ. Od té doby jim ale odešel David “frozen” Čerňanský do FaZe a MOUZ se tak museli sžít s novým spoluhráčem po dlouhé době s frozenem. Již teď jsou ale v semifinále ESL Pro League Season 19 a vypadá to pro ně nadějně.

Ádám “torzsi” Torzsás podal rozhovor hltv.org, kde sděloval pocity, dojmy a ambice. Poslední zápas, který zatím na tomto EPL hráli byl proti G2 ve čtvrtfinále. O tom torzsi řekl jedno - po tom, co G2 MOUZ porazili na Majoru chtěli MOUZ ukázat, že tuto sezónu jsou silnější než G2 a že mají na to je porazit.

Dle jeho slov byl ale začátek play-off těžký a neomalený z jejich strany kvůli nemoci v týmu a oni tak neměli ve volném týdnu čas ani energii trénovat. Jsou tak rádi, že jsou schopni podat takové výkony, jaké mají. 

I ambice na druhou EPL trofej jsou uvnitř týmu. Torzsi si myslí, že po Chengdu měli chvíli čas relaxovat a jsou plní energie a jsou sebevědomí, že trofej je v dohledu. Na EPL Season 18 si torzsi odnesl mimo hlavní cenu i MVP a i přesto, že by mu bylo ctí mít MVP znovu, přeje to hlavně svým spoluhráčům. Konkrétně jmenuje Doriana “xertioN” Bermana, který v posledních pár zápasech ukazoval neuvěřitelné výkony.

Obecně se MOUZ, včetně torzsiho, cítí velmi silní a sebevědomí, co se tohoto eventu týče. Jsou mladí a plní elánu a vášně vyhrát. Jejich další překážkou v cestě za výhrou jsou Complexity, se kterými se utkají v 16:15 v souboji o finále. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama