Fallout 4 byl nejprodávanější dubnovou hrou v Evropě
i Zdroj: Bethesda
Gaming Fallout 4 Článek Fallout 4 byl nejprodávanější dubnovou hrou v Evropě

Fallout 4 byl nejprodávanější dubnovou hrou v Evropě

Josef Ventrča

Josef Ventrča

17. 5. 2024 16:45

Fallout 4 v dubnu zažil renesanci. Stal se nejprodávanějším titulem v Evropě. Významně pomohlo vydání stejnojmenného seriálu na streamovací platformě Amazon Prime Video.

Reklama

Hry ze série Fallout obsadily minulý měsíc tři z top deseti míst v evropském žebříčku prodejnosti. Vyplývá to z údajů GSD zveřejněných portálem GamesIndustry, které zahrnují prodeje fyzických her z hlavních trhů a digitální prodeje většiny předních vydavatelů, s výjimkou společností Nintendo a 505 Games.

EA zveřejňuje zisky Apex Legends. Hra vydělala společnosti miliardy dolarů
i Zdroj: Electronic Arts

EA zveřejňuje zisky Apex Legends. Hra vydělala společnosti miliardy dolarů

Oblíbená free-to-play střílečka Apex Legends od svého vydání vydělala společnosti EA miliardy dolarů.

14. 5. 2024 09:00

Fallout 4 od Bethesdy se na první místo dostal díky velkým slevám, které se časově shodovaly s vydáním populárního televizního pořadu Fallout od Amazonu. Kromě toho také v dubnu obdržel dlouho očekávanou next-gen aktualizaci vylepšující herní zážitek. Majitelé verzí hry pro PlayStation 4 a Xbox One mohli použít bezplatný upgrade na nativní verzi pro PlayStation 5 a Xbox Series X.

Vysoko se umístili i některé další tituly RPG série. Na sedmém místě byl Fallout 76, na desátém místě byl Fallout: New Vegas, a na čtrnácté příčce byl Fallout 3.

GamesIndustry doplnil informaci, že EA Sports FC 24 těsně obsadila 2. místo před Helldivers 2. První pětku pak doplnily Grand Theft Auto 5 a Red Dead Redemption 2. Mezi poměrně úspěšné novinky patřily Stellar Blade na devátém místě, TopSpin 2K25 na dvanáctém, a No Rest For the Wicked na třinácté příčce.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama